Είστε εδώ:Home»Ειδήσεις»Ειδήσεις

Ειδήσεις

Что объединяет 5 городов России?

Εκτύπωση PDF

Москва, Санкт-Петербург, Новосибирск, Краснодар и Екатеринбург – это 5 городов России, где проходят строительные и интерьерные выставки Международной Группы компаний ITE – крупнейшей выставочной компании, занимающей пятое место в мире и первое в России по организации профессиональных выставок и конференций.

Περισσότερα...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ!

Εκτύπωση PDF

 

Περισσότερα...

Εξωστρέφεια

Εκτύπωση PDF

Πρόγραμμα «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ»

Μέσω του προγράμματος «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ» ο ως άνω Οργανισμός ασφαλίζει, σύμφωνα με το Ν. 1796/88, επιχειρήσεις που εξάγουν ελληνικά προϊόντα από την Ελλάδα προς το εξωτερικό, για συγκεκριμένους ασφαλιστικούς κινδύνους, σε ποσοστό κάλυψης 80% ανά τιμολόγιο και μέχρι συνολικού ποσού ασφάλισης €500.000 (ανακυκλούμενο), ανά εξαγωγική επιχείρηση. Αποδεκτές για ένταξη στο πρόγραμμα είναι τιμολογημένες πιστώσεις με διάρκεια από έναν έως τέσσερις μήνες.

Περισσότερα...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Εκτύπωση PDF

Εισαγωγή

Ο εντεινόμενος διεθνής ανταγωνισμός, αλλά και η οικονομική κρίση με τον περιορισμό της εσωτερικής κατανάλωσης, ωθεί ολοένα και περισσότερο τις επιχειρήσεις στο να στραφούν στην αναζήτηση αγορών και πελατών εκτός συνόρων. Επιπλέον, η Ενιαία Ευρωπαϊκή Αγορά σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό επιχειρείν γενικότερα, δημιουργεί έναν κόσμο ευκαιριών τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους καταναλωτές. Πολλές φορές όμως στην πραγματικότητα, δεν είναι και τόσο εύκολο να εκμεταλλευτεί κανείς τις ευκαιρίες αυτές. Οι επιχειρήσεις ιδίως πρέπει να είναι ενήμερες για διάφορα θέματα, όπως είναι ο ΦΠΑ, η ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα συστήματα διασυνοριακών πληρωμών, η προστασία δεδομένων, η προστασία των καταναλωτών, κλπ.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Newsletter.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 242 & Πίνδου 1 - Καλλιθέα

 

Τηλ.: 2114002146

 

Fax: 2114002146

 

Email: info@productsgreek.com

Ακολουθήστε το productsgreek.com

facebook twitter youtube google+ email linkedin