Χειροποίητα προϊόντα κρέατος από την αλλαντοποιία ΑΦΟΙ Γ. ΚΑΣΣΑΚΗ

Χειροποίητα προϊόντα κρέατος από την αλλαντοποιία ΑΦΟΙ Γ. ΚΑΣΣΑΚΗ

Από το 1999 η επιχείρηση δημιουργεί με πάθος και μεράκι αγνά, χειροποίητα προϊόντα κρέατος. Οι συνταγές βασίζονται σε αυθεντικές, παραδοσιακές συνταγές σε συνδυασμό με καινοτομίες και προσθήκες που δίνουν στα προϊόντα μας μοναδική ποιότητα και γεύση. Η μικρή, οικογενειακή επιχείρησή εξελίσσεται διαρκώς λόγω της ποιότητας της γεύσης και της θρεπτικότητας των προϊόντων και της αποφυγής χημικών στη διαδικασία παρασκευής τους.

Διατίθονται 3 σειρές προϊόντων:

  • η σειρά “Green”, με την οποία έγινε η αρχή. Πρόκειται για τα βασικά, παραδοσιακά αλλαντικά και η συνταγή τους διατηρείται ζωντανή πάνω από τέσσερις γενιές! Χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, φυσικά καπνισμένα, χωρίς χρωστικές, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς γλουτένη.

Στη σειρά αυτή περιλαμβάνονται: ξιδάτο παραδοσιακό λουκάνικο, απάκι παραδοσιακό κρητικό, απάκι σε φέτες,

σύγκλινο Κρήτης, κάπρικο από το γαλατά, λούντζα παραδοσιακή καπνιστή.

  • η σειρά “Daily” στην οποία περιλαμβάνονται συνταγές γνωστών αλλαντικών οι οποίες  ξαναφτιάχνονται με ποιοτικά κρέατα και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Χρησιμοποιείται φρέσκο κρέας από αυτοτελή τεμάχια, τόσο στα χοιρομέρια όσο και στα λουκάνικα. Ξανά-δημιουργούνται οι συνταγές με όλα τα μείγματα μπαχαρικών να είναι χειροποίητα.

Στη σειρά αυτή περιλαμβάνονται: μπριζόλα καπνιστή, πανσέτα καπνιστή, λουκάνικα Κρήτης, μοσχαρίσιο λουκάνικο, λουκάνικο πρασάτο, λουκάνικο κοτόπουλο

  • η σειρά “Gold” στις οποίες περιλαμβάνονται νέες συνταγές, με λεπτές γεύσεις που ξεχωρίζουν.

Στη σειρά αυτή περιλαμβάνονται: καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο, παστράμι, πατέ καπνιστής πανσέτας