Η Food For Thought σχεδίασε την εικόνα και την συσκευασία για το νέο καινοτόμο, premium προϊόν, Pallada Spread

Η Food For Thought σχεδίασε την εικόνα και την συσκευασία για το νέο καινοτόμο, premium προϊόν, Pallada Spread

Από το 1980, η επιχείρηση «Παπαδομανωλάκης» στα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται στην παραγωγή, συσκευασία και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Τα τελευταία 6 χρόνια η εταιρεία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ατομικών συσκευασιών προϊόντων διατροφής με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Τα προϊόντα «Pallada» είναι πλέον αναγνωρισμένα στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.

Η Food For Thought έχει δημιουργήσει ολόκληρη την εμπορική εικόνα της εταιρείας και των προϊόντων της. Το τελευταίο project που ανέλαβε είναι ο σχεδιασμός του νέου καινοτόμου, premium προϊόντος, Pallada Spread. Πρόκειται για ένα μοναδικό άλειμμα παγκοσμίως, από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 95%, το οποίο παρασκευάζεται αποκλειστικά από τις καλύτερες ελιές που συλλέγονται με το χέρι τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Μια ξεχωριστή γεύση και ένα αγνό προϊόν κατάλληλο για μία ισορροπημένη διατροφή.

Το Pallada Spread θα τοποθετηθεί στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market, στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό. Ευχαριστούμε την οικογένεια Παπαδομανωλάκη για την καλή συνεργασία και την  εμπιστοσύνη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.