Λαχανικά και σαλάτες υψηλής ποιότητας από την Φρεσκούλης

Λαχανικά και σαλάτες υψηλής ποιότητας από την Φρεσκούλης

Κλασικοί αλλά και πρωτότυποι συνδυασμοί καρπών, χορταρικών, χρωμάτων, αρωμάτων και υφών είναι διαθέσιμοι στην αγορά από τη σειρά Φρεσκούλης.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν σαλάτες λαχανικών, σαλάτες γεύματα, φρέσκα φύλλα, φρέσκα λαχανικά για μαγείρεμα, υγιεινά σνακ, φρέσκα μυρωδικά, οπωρολαχανικά ελληνικής γης, φρουτοσαλάτες, χυμούς και λαχανικά ατμού από τη Εurocatering ΑΕ, μια εταιρεία που σύστησε στους Έλληνες, μέσα από τα προϊόντα Φρεσκούλης ,τα πλεονεκτήματα μιας ολόφρεσκης, καλοπλυμένης και έτοιμης για σερβίρισμα σαλάτας.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στις βιολογικές σαλάτες που έρχονται από τον Φρεσκούλη, κάνοντας τα βιολογικά προϊόντα μία προσιτή επιλογή για όλους. Οι βιολογικές σαλάτες του Φρεσκούλη φέρουν την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων από την TUV Nord, σύμφωνα με τo νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Organic Certification). Αποτελούνται από διαλεχτά, κομμένα, πλυμένα και συσκευασμένα βιολογικά λαχανικά, σε μοναδικούς συνδυασμούς, που καλλιεργούνται στα επιλεγμένα συνεργαζόμενα αγροκτήματα πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας του δικτύου του Φρεσκούλη.

Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον και να απολαμβάνουν οργανικά, εύκολα και οικονομικά, επιλέγοντας Βιολογικές Σαλάτες με την εγγύηση Φρεσκούλης.