Νέα σειρά ατομικών γλυκών Dolcino από την Ioniki

Νέα σειρά ατομικών γλυκών Dolcino από την Ioniki

Η Ioniki παρουσιάζει τη νέα σειρά ατομικών επιδορπίων Dolcino, μια μοντέρνα πρόταση γλυκών που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της εστίασης και της αρτοζαχαροπλαστικής.

Η σειρά Dolcino περιλαμβάνει πέντε απολαυστικές γεύσεις σε κομψή, έτοιμη προς σερβίρισμα ατομική συσκευασία:

  • Oreo – 150g

  • Cheesecake Strawberry – 170g

  • Ferrero – 170g

  • Snickers – 150g

  • Speculoos – 170g

Κάθε επιδόρπιο είναι σχεδιασμένο με έμφαση στη λεπτομέρεια, την ποιότητα και την εμφάνιση, ώστε να προσφέρει μια άρτια και εύκολη λύση για τις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών. Τα Dolcino ξεχωρίζουν για την ευκολία διαχείρισης, την υψηλή αισθητική παρουσίαση και τις πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας.

Η σειρά έχει ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές από τον επαγγελματικό κλάδο, χάρη στον ιδανικό συνδυασμό γευστικής απόλαυσης, σταθερής ποιότητας και λειτουργικότητας στην καθημερινή χρήση.