Ο Βασίλης Σταύρου Διευθύνων Σύμβουλος της Valvis Holding SA

Ο Βασίλης Σταύρου Διευθύνων Σύμβουλος της Valvis Holding SA

Ο Βασίλης Σταύρου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Valvis Holding SA. Ένα έμπειρο και ικανότατο στέλεχος με προϋπηρεσία, πλέον των  28 ετών, σε διευθυντικές θέσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έχει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση επιχειρήσεων και ανθρώπων σε διαφορετικές χώρες και πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Ο κος Σταύρου έχει διατελέσει CEO της ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς και της Mega Image ενώ έχει αναλάβει σημαντικές διευθυντικές θέσεις στην Delhaize Groups και την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η Valvis holding δραστηριοποιείται σ’ ένα εύρος επιχειρήσεων όπως:

  • Η εμφιάλωση Φυσικά ανθρακούχου και Φυσικού μεταλλικού νερό – AQUA Carpatica.
  • Η Οινοποιεία με την επιλεγμένη παραγωγή κρασιών – Domeniile Samburesti
  • Η βιολογική καλλιέργεια δημητριακών με την επωνυμία LaDORNA,
  • Τέλος στους στόχους του Ομίλου είναι η ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως φωτοβολταϊκό πάρκο καθώς και παραγωγή ενέργειας με βάση τη βιομάζα.

Ο Βασίλης Σταύρου δηλώνει για τις νέες του αρμοδιότητες « είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω μια τόσο επιτελική θέση σ’ ένα Όμιλο που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Χαίρομαι που γίνομαι μέλος και θα συνεργαστώ με μια ισχυρή διοικητική ομάδα με όραμα και δυνατή στρατηγική».

Από την μεριά του ο κος Γιάννης Βάλβης επεσήμανε « καλωσορίζω το Βασίλη στην μεγάλη οικογένειά μας. Με το Βασίλη γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και μας συνδέουν οι ίδιες αξίες και αρχές. Έρχεται στον Όμιλό μας σε μια περίοδο έντονης αναπτυξιακής μας δραστηριότητας. Άλλωστε πρόσφατα ανακοινώσαμε τη στρατηγική μας συνεργασία με την Pepsi Co. Είμαι σίγουρος ότι η τόσο σημαντική εμπειρία που ο Βασίλη φέρνει μαζί του θα βοηθήσουν στην υλοποίηση της στρατηγικής μας για μια διεθνή και αειφόρο ανάπτυξή μας».