Η Chiquita στηρίζει το Summer Camp “Star Kids Academy” και δίνει χαρά στα παιδιά

Η Chiquita στηρίζει το Summer Camp “Star Kids Academy” και δίνει χαρά στα παιδιά

Η Chiquita με χαρά στηρίζει το summer camp στο ανακαινισμένο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, που διοργανώνεται από την Star Kids Academy. To summer camp είναι αφιερωμένο στο να προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών μια αξέχαστη και συναρπαστική εμπειρία, γεμάτη με ολυμπιακά αθλήματα, δημιουργικές δραστηριότητες και μακροχρόνιες φιλίες.

Στο Summer Camp “Star Kids Academy”, η χαρά και η ευτυχία των παιδιών βρίσκονται στο επίκεντρο. Με τη σχολική χρονιά να έχει περάσει, τα παιδιά μπορούν πλέον να απολαύσουν τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι εξερεύνησης και περιπέτειας. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων και εκπαιδευτών, η κατασκήνωση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση, να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα και να διασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια και ευημερία κάθε παιδιού.

Η Chiquita, έχει δεσμευτεί να διατηρεί και να ενισχύει υγιεινές διατροφικές συνήθειες, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προώθησης ενός ολοκληρωμένου τρόπου ζωής για τα παιδιά. Μέσω της χορηγίας του summer camp “Star Kids Academy”, η Chiquita δίνει έμφαση στη σημασία της σωματικής δραστηριότητας και της ισορροπημένης διατροφής. Για το σκοπό αυτό, η Chiquita θα παρέχει κάθε εβδομάδα νόστιμες μπανάνες στους συμμετέχοντες του summer camp