AΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ: Φρεσκοστυμένος φυσικός χυμός πορτοκαλιού σε 1 λεπτό

AΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ: Φρεσκοστυμένος φυσικός χυμός πορτοκαλιού σε 1 λεπτό

Φρεσκοστυμένος φυσικός χυμός πορτοκαλιού σε 1 λεπτό με 1 ευρώ γίνεται;

 

Η εταιρία “ΑΡΤΑ Φυσικά” το κάνει πραγματικότητα!

 

Τι θα λέγατε εάν σας δινόταν η ευκαιρία με το πάτημα ενός κουμπιού και με μόλις 1 ευρώ να βλέπατε πορτοκάλια να στύβονται για εσάς και να πίνετε φρέσκο και δροσερό φυσικό χυμό πορτοκαλιού;

 

Αρμόδιοι για να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό είναι οι κάτοικοι σε Ιωάννινα και Άρτα, που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της “Άρτα Φυσικά”, μιας εταιρίας που αποφάσισε να αξιοποιήσει κάπως διαφορετικά τα εξαίρετης ποιότητας πορτοκάλια Άρτας.

 

Και πώς το κάνει αυτό; Με αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας, που στύβουν τα πορτοκάλια, βγάζουν την πούλπα και προσφέρουν ατόφιο δροσερό χυμό! Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 1 λεπτό!

 

Απο μικρό παιδί θυμάμαι να στύβω τα πορτοκάλια και να κάνω χυμό. Μεγαλώνοντας και έχοντας πλέον δραστηριοποιηθεί στον πρωτογενή τομέα, είδα οτι το να πίνει ο κόσμος φυσικό χυμό γρήγορα, αλλά και υγιεινά ήταν ένα κενό στην αγορά, που αποφασίσαμε να το καλύψουμε μαζί με μια ομάδα συνεργατών και φίλων. Έτσι, αφού βρήκαμε τους αποχυμωτές ξεκινήσαμε με την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Άρτα” εξηγεί ο Γιώργος Γώγος, υπεύθυνος της εταιρίας.

 

Πώς, όμως, λειτουργεί ο αποχυμωτής;

 

Απο τη στιγμή που ο πελάτης θα ρίξει το κέρμα στην ειδική υποδοχή και θα πατήσει το κουμπί, ο αποχυμωτής ξεκινά να στύβει τα πορτοκάλια. Τα πάντα γίνονται μπροστά στον πελάτη. Το μηχάνημα κόβει τα πορτοκάλια, τα στύβει και ο χυμός πέφτει στο ποτηράκι. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί οτι το μαχαίρι και όλα τα υλικά πλένονται αυτόματα μετά απο συγκεκριμένο αριθμό χυμών.

 

Μας ενδιαφέρει ο κάθε πελάτης να βλέπει όλη τη διαδικασία του πώς ετοιμάζεται ο χυμός του. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε, άλλωστε. Χρησιμοποιούμε πορτοκάλια Άρτας και ειδικότερα ποικιλίες “Βαλένθια” και “Ναβαλίνες”, τα οποία επιλέγουμε προσεκτικά” εξηγεί ο κ. Γώγος και υπογραμμίζει οτι οι αποχυμωτές λειτουργούν και ως ψυγείο με αποτέλεσμα ο χυμός που παίρνουμε να είναι δροσερός!

 

Αποχυμωτές κιόσκια;

 

Πώς, όμως, μπορεί ένας αυτόματος αποχυμωτής να συμβάλλει στην τουριστική πληροφόρηση για ολόκληρες περιοχές; Όσοι έχουν πάει στην Άρτα και έχουν πιει χυμό απο τα δύο μηχανήματα που υπάρχουν (στην πλατεία Κιλκίς και στην Κεντρική Πλατεία της Άρτας) δεν βλέπουν απλά έναν αποχυμωτή. Βλέπουν ένα κιόσκι, όπου στη μια άκρη υπάρχει ο αποχυμωτής και στην άλλη ένα ολόκληρο περίπτερο ενημέρωσης για τον Δήμο Αρταίων, με οθόνες που παίζουν τουριστικά βίντεο, με σημεία για φόρτιση κινητών τηλεφώνων κ.α.

 

Θέλουμε τα μηχανήματά μας να είναι ένα σημείο αναφοράς για τις περιοχές όπου μπαίνουν. Ένα σημείο στο οποίο ο δημότης μιας πόλης θα ενημερωθεί για τα όσα γίνονται στην περιοχή του και ο επισκέπτης θα λάβει τις κατάλληλες τουριστικές πληροφορίες. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την απόλαυση ενός φυσικού χυμού!” σημειώνει ο κ. Γώγος.

 

 

Η εξάπλωση

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, με δεδομένο το εξαιρετικό προϊόν, που λέγεται  Αρτινό πορτοκάλι, η εταιρία δεν έχει μείνει μόνο στην Άρτα.

 

Έχει εξαπλωθεί με δύο ακόμη μηχανήματα στα Ιωάννινα, όπου η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, ενώ στα σχέδιά της είναι η περαιτέρω εξάπλωση σε παραλιακές περιοχές της Δυτικής Ελλάδος και σε μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδος.

 

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο θωράκισης της υγείας μας, όπως συνηθίζω να λέω. Γιατί ο χυμός το καλοκαίρι σε δροσίζει, αλλά όλο το χρόνο σε θωρακίζει! Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίσει την τεράστια διατροφική αξία των πορτοκαλιών της Άρτας και να προβάλλουμε ένα ελληνικό προϊόν” καταλήγει ο κ. Γώγος.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και το δίκτυό της μπορείτε να βρείτε στο: www.artafisika.gr και στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook  ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ και Instagram artafisika)