ΜΑΣΟΥΤΗΣ:  ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΜΑΣΟΥΤΗΣ: ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές στα πύρινα μέτωπα στην Μάνδρα, τα Δερβενοχώρια, την Ξάνθη και την Ρόδο, αλλά και σε ομάδες που συνδράμουν από όλη την Αττική, όπως το ΣΕΠΠΑΣ Αγίου Στεφάνου, Κρυονερίου και Ροδόπολης, στην περιοχή Σούνιο – Λαγονήσι καθώς και στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, αποστέλλουν τα Super Market Μασούτης.

Συγκεκριμένα, μέσω της αποστολής προ- ϊόντων βοηθάνε ολιστικά στους ολοήμε- ρους ανεφοδιασμούς προς τους πυροσβέστες, τους εθελοντές πυροσβέστες, τους πολίτες και τα Κέντρα Υγείας των περιοχών που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα είδη για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που φτάνουν συνεχώς για τις πρώτες βοήθειες ενόψει των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα.

Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη είναι η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο Ελλάδας για τους ανθρώπους και τα ζώα που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα και βλέ- πουν τον τόπο τους να φλέγεται με εθελοντές να βρίσκονται κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή. Από την πρώτη στιγμή, που οι φωτιές άρχισαν να καίνε τη χώρα ανεξέλεγκτα και κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, συμπολίτες μας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γίνουν μέρος της αλυσίδας του Humanity Greece ώστε να συλλεχθούν οργανωμένα είδη έκτακτης ανάγκης. Ολοήμεροι ανεφοδιασμοί γίνονται στους πυροσβέστες, εθελοντές πυροσβέστες και ανθρώπους στα πύρινα μέτωπα αφού οι ανάγκες που καταγράφονται είναι πάρα πολλές.