Θεόνη: Πραγματοποίησε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Θεόνη: Πραγματοποίησε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Θεόνη Α.Ε., η οποία -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- εγγυάται πρόσθετη κεφαλαιακή επάρκεια για την πραγματοποίηση της επένδυσης εγκατάστασης νέας γραμμής παραγωγής, καθώς και την ένταξη αυτής στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

Επιπροσθέτως, οι εργασίες για την κατασκευή του logistics center στην περιοχή Ελληνόπυργος του Δήμου Μουζακίου, εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει η εταιρεία, με σκοπό  την ολοκλήρωση του έργου τον ερχόμενο Ιούνιο.

Τέλος, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, πρόκειται για δύο σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς και την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά, με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης των προϊόντων ΘΕΟΝΗ. Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι ιδιαίτερα σημαντικός θα είναι και ο αντίκτυπος στην τοπική οικονομία και κοινωνία με τη δημιουργία δεκάδων νέων θέσεων εργασίας, συνεισφέροντας παράλληλα στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.