Το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές» μέγας χορηγός στην 8η Γιορτή Κατίκι και Τοπικών Προϊόντων Δομοκού

Το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές» μέγας χορηγός στην 8η Γιορτή Κατίκι και Τοπικών Προϊόντων Δομοκού

Το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές», το φρέσκο ΠΟΠ τυρί από 100% αγνό αιγοπρόβειο γάλα, που παράγεται στις εγκαταστάσεις της ΗΠΕΙΡΟΣ στον Δομοκό, ήταν Μέγας Χορηγός στη φετινή γιορτή Κατικίου και τοπικών προϊόντων Δομοκού που πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δομοκού, στο Δημοτικό Σχολείο Δομοκού, στις 26 Αυγούστου 2023.

Οι επισκέπτες της έκθεσης τοπικών προϊόντων, που πλέον έχει γίνει θεσμός για την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές», με μόλις 13% λιπαρά, το οποίο ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή συνταγή, έχει πλέον γίνει διάσημο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την μοναδική, κρεμώδη υφή του και την εξαιρετική, πλούσια γεύση του.

Ο Διευθυντής του Εργοστασίου ΗΠΕΙΡΟΣ στον Δομοκό, κ. Στέλιος Μπασιούρας, σε δήλωσή του ανέφερε: «Φέτος, στην ΗΠΕΙΡΟΣ συμπληρώνουμε 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά – πάντα με γνώμονα την παράδοση, την ποιότητα και την καινοτομία. Όραμά μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να γνωρίσουμε στον κόσμο τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας. Συγχαίρουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δομοκού για την άρτια διοργάνωση που για άλλη μια χρονιά ανέδειξε τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς του Δομοκού.».