2 νέες Summer Cool γεύσεις από την HELL ENERGY

2 νέες Summer Cool γεύσεις από την HELL ENERGY

Η HELL ENERGY, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων και κορυφαίο brand ενεργειακών ποτών στην ελληνική αγορά, κάθε καλοκαίρι εκπλήσσει τους καταναλωτές της με νέες Summer Cool γεύσεις του αγαπημένου ενεργειακού ποτού της. Φέτος, η HELL Energy παρουσιάζει δύο προτάσεις εμπνευσμένες από τα πιο λαχταριστά καλοκαιρινά φρούτα. Το HELL BEACH PINK watermelon και το HELL BEACH NEON peach and lemon θα σου κρατήσουν συντροφιά τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

 

Αν τρελαίνεσαι για γλυκές γεύσεις, το HELL BEACH PINK watermelon θα σε εντυπωσιάσει από την πρώτη γουλιά! Θα σου φέρει στο μυαλό τις καλύτερες καλοκαιρινές στιγμές σου και θα σε στείλει ένα βήμα πιο κοντά στην αγαπημένη σου παραλία! Το νέο HELL BEACH PINK watermelon θα το βρεις στο κουτάκι με το έντονο ροζ χρώμα.

 

Το HELL BEACH NEON peach and lemon από την άλλη διαθέτει έναν φανταστικό συνδυασμό γεύσεων. Η γλυκιά γεύση του ροδάκινου σε συνδυασμό με την έντονη γεύση του λεμονιού θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο δροσερό! Θα βρεις το νέο HELL BEACH NEON peach and lemon στο κουτάκι με το νέο φανταστικό λαχανί χρώμα που θα ταιριάξει απόλυτα με το καλοκαιρινό σου λουκ.

 

Όλα τα ενεργειακά ποτά της HELL ENERGY περιέχουν την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml, 5 είδη βιταμινών Β, βρίσκονται συσκευασμένα σε ανακυκλωμένο κουτί αλουμινίου, ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά.

 

Ανακάλυψε τα νέα limited edition HELL Summer Cool στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!