Χυλοπιτάκι με αυγά ελευθέρας βοσκής και αιγοπρόβειο γάλα ΛΑΣΑΝΟΝ

Χυλοπιτάκι με αυγά ελευθέρας βοσκής και αιγοπρόβειο γάλα ΛΑΣΑΝΟΝ

Τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για παραδοσιακά προϊόντα έχει αυξηθεί σημαντικά, με την τάση να γίνεται ιδιαιτέρως αισθητή στην κατηγορία των ζυμαρικών. Αρκετοί είναι οι επαγγελματίες της μικρής λιανικής που τοποθετούν στα ράφια τους ανάλογους κωδικούς, αφού οι καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα λίγο υψηλότερο αντίτιμο για προϊόντα που θεωρούνται ποιοτικά.

Ενδιαφέρουσες προτάσεις ζυμαρικών για τα μίνι μάρκετ περιλαμβάνει η γκάμα της ΛΑΣΑΝΟΝ. Ανάμεσά τους συγκαταλέγεται και ο κωδικός «Χυλοπιτάκι Με Αυγά Ελευθέρας Βοσκής και Αιγοπρόβειο Γάλα», ένα ζυμαρικό με την πλούσια γεύση της παραδοσιακής χυλοπίτας, που μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά παραδοσιακές ελληνικές σούπες.

Η εταιρεία συνεχίζει την παράδοση παίρνοντας σιμιγδάλι από την καρδιά του σιταριού, φρέσκα πιστοποιημένα αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής, φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα και δημιουργεί προϊόντα πλούσια σε πρωτεΐνες. Το προϊόν είναι αποξηραμένο σε ιδανικές συνθήκες, με αργή ξήρανση, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά του συστατικά και η έντονη γεύση του.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα ΛΑΖΑΝΟΝ στο τηλ. 21 3038 7116