Φέτα από την εταιρεία ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ

Φέτα από την εταιρεία ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ

Η εταιρεία “ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ ΑΕ”, μέσα από δυο γενιές επιτυχούς πορείας στον χώρο της τυροκομίας, έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις αξιόλογες εταιρείες του κλάδου.

Με έδρα τον Τύρναβο, μια περιοχή της Θεσσαλίας με μεγάλη κτηνοτροφική παράδοση, λειτουργεί σε μία πρότυπη ιδιόκτητη εργοστασιακή μονάδα των 3.500 τ.μ., με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Με σεβασμό στην παράδοση, παράγει ελληνικά αυθεντικά τυριά ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Χρησιμοποιεί αυστηρά επι- λεγμένες πρώτες ύλες, 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, και επενδύει συνεχώς σε νέα τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό για να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνε- ται και η Φέτα ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ. Η φέτα είναι το πιο αναγνωρισμένο ελληνικό τυροκο- μικό προϊόν διεθνώς.

Η εταιρεία παράγει Φέτα με το χαρα- κ9τηριστικό σήμα ΠΟΠ και προορίζεται για να καλύψει τις ανάγκες τόσο της ελληνικής όσο και τη αγοράς του εξωτερικού. Η Φέτα ΠΟΠ παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα που συλλέγεται από κτηνοτρόφους της περιοχής. Είναι διαθέσιμη σε αρκετές διαφορετικές συσκευασίες ανάλογα με τις ανάγκες.

Η εταιρεία διασφαλίζει την υψηλή

ποιότητα των προϊόντων με την αυστηρή εφαρμογή πιστοποιημένων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.