Νερό ΑΥΡΑ: Διπλή διάκριση για ποιότητα και γεύση από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς

Νερό ΑΥΡΑ: Διπλή διάκριση για ποιότητα και γεύση από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς

Το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον τιμήθηκαν με σημαντικές διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση τους, από δύο κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς, το International Taste Institute και τη DLG.

Συγκεκριμένα, το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το Ανθρακούχο Φυσικό απέσπασαν υψηλές διακρίσεις από την Επιτροπή του International Taste Institute. Τα προϊόντα που διακρίνονται στο International Taste Institute υποβάλλονται σε διαδικασία ελέγχου και αυστηρής αξιολόγησης από περισσότερους από 200 επαγγελματίες σεφ και σομελιέ. Οι διακρίσεις αυτές πιστοποιούν τα υψηλά πρότυπα του ΑΥΡΑ, τα οποία αποδεδειγμένα παραμένουν σταθερά με την πάροδο των χρόνων.

Επίσης, το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έλαβαν την υψηλότερη διάκριση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ποιότητας DLG. Τα δύο αυτά προϊόντα ξεχώρισαν από τους εξειδικευμένους γευσιγνώστες του Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft για την ανώτερη γεύση και τα ειδικά χαρακτηριστικά, βάσει των αποτελεσμάτων των πλέον σύγχρονων εργαστηρίων του Οργανισμού. Κάθε χρόνο, η DLG εξετάζει περισσότερα από 20.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο, αξιολογώντας την ποιότητά τους σε συνεργασία με εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες από τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό χώρο.