Προτάσεις χωρίς γλουτένη από την Πατεράκης Family

Προτάσεις χωρίς γλουτένη από την Πατεράκης Family

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη αποτελούν ισχυρό trend τα τελευταία χρόνια τόσο στα σούπερ μάρκετ όσο και στα καταστήματα της μικρής λιανικής. Οι επαγγελματίες μπορούν πλέον να προμηθευτούν αναρίθμητους κωδικούς από την εν λόγω κατηγορία, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι προτάσεις της Πατεράκης Family. Η εταιρεία διαθέτει στα μίνι μάρκετ, μεταξύ άλλων, τα εξής προϊόντα χωρίς γλουτένη:

Λουκάνικο με Πράσο: Το λουκάνικο με πράσο αποτελείται από 80% καθαρό χοιρινό κρέας και είναι ένα προϊόν που δεν περιέχει γλουτένη. Κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται μεγάλη ποσότητα πράσου που του προσδίδει αυτή την ιδιαίτερη γεύση που έχει. Κατά το κάπνισμα κρεμιέται σε ειδικό φούρνο όπου καπνίζεται με ξύλο οξιάς και με αρωματικά φυτά.

Λουκάνικο πικάντικο Κρήτης: Το πικάντικο λουκάνικο Κρήτης είναι γευστικό και μπορεί να καταναλωθεί μόνο του αλλά και ως συνοδευτικό με άλλα πιάτα. Παρασκευάζεται από μικρά κομμάτια φρέσκου άπαχου χοιρινού κρέατος, τα οποία στη συνέχεια καπνίζονται με φυσικό τρόπο. Ο φυσικός τρόπος καπνίσματος και τα αρωματικά φυτά σε συνδυασμό με την ελαφριά πικάντικη γεύση δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Απάκι Κρήτης: Το Απάκι παραπέμπει σε μια ιδιαίτερη γεύση που μπορεί να συναντήσει κανείς στα βουνά της Κρήτης. Για την παρασκευή του επιλέγεται 100% άπαχο φιλέτο χοιρινού κρέατος, είναι καπνισμένο με φυσικό τρόπο σε ξύλο οξιάς και έχει πλούσια γεύση. Κατά την παρασκευή του παραμένει 2-3 μέρες σε υψηλής ποιότητας κρητικό ξύδι από κρασί. Η παραμονή αυτή στο ξύδι του προσδίδει μια ιδιαίτερη λεπτή νότα γεύσης. Στη συνέχεια κρεμιέται σε ειδικό φούρνο όπου καπνίζεται με ειδικά αρωματικά φυτά όπως φασκόμηλο, θυμάρι και ρίγανη.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Πατεράκης Family στο τηλ. 28210 66121