Σε κορυφαίο εξαγωγικό προϊόν αναδείχθηκε το Ούζο Βαρβαγιάννη

Σε κορυφαίο εξαγωγικό προϊόν αναδείχθηκε το Ούζο Βαρβαγιάννη

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Top Branded Export Product” απέσπασε η εταιρεία Βαρβαγιάννης, στο πλαίσιο του Greek Exports Forum & Awards 2020 που διοργανώθηκε από την ethos MEDIA & EVENTS και την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την Οικογένεια Βαρβαγιάννη, καθώς φέτος συμπλήρωσε τα 161 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της παραγωγής του εξ ́αποστάξεως 100 % αυθεντικού ούζου και τα 60 χρόνια εξαγωγικής δραστηριότητας. Η διοίκηση εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίηση της για την αξιόλογη βράβευση και δεσμεύεται ότι με υπευθυνότητα και αγάπη για αυτό που κάνει, θα συνεχίσει την παραγωγή του μοναδικού Ούζου Πλωμαρίου Βαρβαγιάννη.

Η διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards 2020 είχε ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εξαγωγικές προσπάθειες στην τρέχουσα δυσχερή κοινωνικο-οικονομική συγκυρία ξεχωρίζοντας μεγάλες και ιστορικές εταιρείες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον επιχειρηματικό στίβο εντός κι εκτός συνόρων.