Καλλιμάνης: Δυναμικό «παρών» στη διεθνή έκθεση Seafood Εxpo Global 2022

Καλλιμάνης: Δυναμικό «παρών» στη διεθνή έκθεση Seafood Εxpo Global 2022

Δυναμική συμμετοχή στην μεγαλύτερη έκθεση ιχθυηρών και θαλασσινών παγκοσμίως είχε η εταιρεία θαλασσινών Καλλιμάνης.

Η παρουσία της Καλλιμάνης στην Seafood Expo Global αποτελεί μια δυναμική έναρξη στο νέο επιχειρηματικό κεφάλαιο που ανοίγει για την εταιρεία, στο πλαίσιο της σύμπραξης της με την εταιρεία Dardanel Greece.

Η εταιρεία Καλλιμάνης είχε παρουσία με ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο της Fira de Barcelona με χώρους διαμορφωμένους, τόσο για την προβολή των προϊόντων της εταιρείας, όσο και για τη δια ζώσης προετοιμασία ειδικών πιάτων θαλασσινών, τα οποία προσέφερε στους επισκέπτες.

Ειδικότερα, η παρουσία στην Seafood Expo ήταν μια ευκαιρία για την Καλλιμάνης να παρουσιάσει το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της, τόσο των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών, αλλά και των γευμάτων με ψάρια και θαλασσινά, υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης, βασισμένα στην ελληνική διατροφή.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ομάδα της Καλλιμάνης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις παγκόσμιες εξελίξεις στην αγορά των αλιευμάτων σε ένα ιδιαίτερα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, σχετικά με τις προμήθειες και την επάρκεια των πρώτων υλών, τις καινοτομίες και την αειφόρο αλιεία, ενώ παράλληλα προχώρησε σε σημαντικές επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες με υφιστάμενους και νέους πελάτες του εξωτερικού.