4 διακρίσεις στα Βραβεία DLG για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ

4 διακρίσεις στα Βραβεία DLG για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ

Τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν φέτος για την ποιότητα, την υφή, την εμφάνιση και τη γεύση τους στα DLG Awards 2023.

Συγκεκριμένα, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί έλαβαν χρυσό βραβείο κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτών, ενώ το χειροποίητο τυρί σχάρας Ταλαγάνι Αποστόλου από 100% ελληνικό πρόβειο γάλα απέσπασε ασημένιο βραβείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα 4 προϊόντα είχαν, επίσης, διακριθεί στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2021 και του 2022, διατηρώντας αναλλοίωτα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους.

Η DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Γερμανική Γεωργική Εταιρεία) ιδρύθηκε από τον μηχανικό και συγγραφέα Max Eyth το 1885. Σήμερα, είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στους τομείς της γεωργίας και των τροφίμων αριθμώντας πάνω από 30.000 μέλη. Κάθε χρόνο η DLG εξετάζει περισσότερα από 20.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο αξιολογώντας την ποιότητά τους, σε συνεργασία με εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες από τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό χώρο.