4 νέες διακρίσεις στα Βραβεία DLG για τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ

4 νέες διακρίσεις στα Βραβεία DLG για τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ

Τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ, μιας από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες τυροκομικών στη χώρα μας, ξεχώρισαν και φέτος για την ποιότητα, την υφή, την εμφάνιση και τη γεύση τους στα DLG Awards 2023.

Συγκεκριμένα, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί έλαβαν χρυσό βραβείο κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτών, ενώ το χειροποίητο τυρί σχάρας Ταλαγάνι Αποστόλου από 100% ελληνικό πρόβειο γάλα απέσπασε ασημένιο βραβείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα 4 προϊόντα είχαν, επίσης, διακριθεί στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2021 και του 2022, διατηρώντας αναλλοίωτα τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους.

Η DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Γερμανική Γεωργική Εταιρεία) ιδρύθηκε από τον μηχανικό και συγγραφέα Max Eyth το 1885. Σήμερα, είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στους τομείς της γεωργίας και των τροφίμων αριθμώντας πάνω από 30.000 μέλη. Κάθε χρόνο η DLG εξετάζει περισσότερα από 20.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο αξιολογώντας την ποιότητά τους, σε συνεργασία με εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες από τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό χώρο.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά τόσο δυναμικά – με μια σπουδαία διεθνή βράβευση για 4 από τα προϊόντα μας. Στόχος μας και για το 2023 είναι να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και διατροφικής αξίας, πάντα με σεβασμό στην παράδοση, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη μας τις νέες καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες».