ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ “ΜΗΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ”: Αφιερωμένος στην αγάπη και τα 145 χρόνια του Ομίλου

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ “ΜΗΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ”: Αφιερωμένος στην αγάπη και τα 145 χρόνια του Ομίλου

Η Barilla Hellas γιορτάζει ένα μήνα αφιερωμένο στην αγάπη και τα 145 χρόνια του Ομίλου.

Μια ιστορία αγάπης που ξεκίνησε πριν από 145 χρόνια με την ίδρυση του ομίλου Barilla και εξακολουθεί να δυναμώνει μέχρι και σήμερα, γίνεται οδηγός για ένα πρόγραμμα ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία.

Ο μήνας Δεκέμβριος είναι πάντα για την Barilla Hellas αφιερωμένος στους συνανθρώπους μας, μέσα από πρωτοβουλίες που μετουσιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας της, την αλληλεγγύη και την προσφορά. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία πραγματοποίησε κοινωνικές δράσεις στο πλαίσιο του καθιερωμένου «Μήνα Αγάπης», με τη συμμετοχή των εργαζομένων και προχώρησε σε σημαντικές χορηγίες τροφίμων σε οργανισμούς που υποστηρίζουν ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες για τρόφιμα κατά την εορταστική περίοδο, η εταιρία με την καθοδήγηση του «Μπορούμε» υποστήριξε συνολικά 12 φορείς, χορηγώντας πάνω από 17 τόνους προϊόντα, ενώ προχώρησε όπως κάθε χρόνο σε αντίστοιχες χορηγίες προς οργανισμούς της τοπικής κοινωνίας.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν στις παρακάτω δράσεις:

  • διαμοίρασαν 250 μερίδες φαγητού στους φιλοξενούμενους του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνοντας ένα χριστουγεννιάτικο «Pasta Night»
  • μαγείρεψαν 150 μερίδες φαγητού με τον Άλλο Άνθρωπο στη Χαλκίδα
  • υποστήριξαν 60 παιδιά του νηπιαγωγείου της Δομής Φιλοξενίας Ριτσώνας με ρούχα και παιχνίδια, παραδίδοντας τους ταυτόχρονα σημαντική δωρεά προϊόντων GranCereale
  • συνέλλεξαν και παρέδωσαν 3 μεγάλες σακούλες πλαστικά καπάκια στον Πανελλήνιο Σύλλογο Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης «Αγάπη Φροντίδα Ζωής», χορηγώντας παράλληλα προϊόντα για τις οικογένειες που στηρίζει ο Σύλλογος.

Τέλος, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στολίστηκε με Αστέρια Ευχών Make-A-Wish και με στολίδια από το εργαστήριο των Παιδικών Χωριών SOS, υποστηρίζοντας για μία ακόμη φορά το σημαντικό έργο τους.

Η Barilla Hellas, με τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της μοιράζει καθημερινά Αγάπη και στέκεται αδιάκοπα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, υλοποιώντας κοινωνικές δράσεις που συνάδουν με το σκοπό της.