Η Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός στην συναυλία Κ. Αργυρού με τον 50 Cent

Η Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός στην συναυλία Κ. Αργυρού με τον 50 Cent

Η Coca-Cola, μετά από ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι, ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ένταση και σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις και πάλι από κοντά τον παλμό της πιο συναρπαστικής και απρόσμενης συναυλίας στην Ελλάδα: Κωνσταντίνος Αργυρός – 50 Cent. Την πιο μεγάλη συναυλία της τελευταίας 10ετίας.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent πρωταγωνιστούν σε μία συνεργασία-έκπληξη για τον εορτασμό των 40 χρόνων του σταδίου ΟΑΚΑ, σε παραγωγή της Panik Live. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, θα «μαγέψει» με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες. Πάντα πρωτοπόρος, ο Έλληνας καλλιτέχνης υποδέχεται στην Αθήνα τον 50 Cent, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, που έρχεται στο ΟΑΚΑ με full band και full program.

Η Coca-Cola, Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης, μας καλεί να ζήσουμε μια νέα επική εμπειρία, η οποία ενώνει δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, σε μία συναυλία που στοχεύει να μείνει αξέχαστη στο κοινό που θα παρευρεθεί στο εμβληματικότερο στάδιο της χώρας. Για τη Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιάζουν τους ανθρώπους και να τους φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Έτσι, το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι του καλοκαιριού, που μετέφερε το κοινό στα μεγαλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ και η Coca-Cola προσφέρει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να  διεκδικήσουν 20 διπλά εισιτήρια για την πιο μοναδική συναυλία της χρόνιας, μέσα από το Coca-Cola app!

Για να συμμετέχεις στο νέο διαγωνισμό και να είσαι ένας από τους τυχερούς που να νιώσει ξανά τον παλμό μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και μία παγωμένη Coca-Cola, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τρία απλά βήματα. Κατέβασε το Coca-Cola app, κάνε σύνδεση ή εγγραφή στην εφαρμογή και μάζεψε όσα περισσότερα Gems μπορείς μέσα από το παιχνίδι «Coca-Cola Sort it Game». Μην ξεχάσεις πως για να λάβεις μέρος στη μεγάλη κλήρωση πρέπει να επιλέξεις το δώρο της συναυλίας στην κατηγορία «ΔΩΡΑ».