Η Kafea Terra ανάμεσα στους True Leaders για το 2022

Η Kafea Terra ανάμεσα στους True Leaders για το 2022

Η KAFEA TERRA διέπρεψε για άλλη μια φορά μέσα στο 2022, αυτή τη φορά στον θεσμό True Leaders, που διοργανώθηκε για 12η συνεχή χρόνια από την ICAP CRIF. Ο θεσμός TRUE LEADERS τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Η διοργανώτρια εταιρεία, ICAP CRIF, είναι η μόνη εταιρεία που αναγνωρίζεται ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA).

O θεσμός ΤRUE LEADERS αναγνωρίζει τις εταιρείες και τους Ομίλους, τους Ηγέτες της αγοράς, βάσει αντικειμενικών και δημοσιευμένων δεδομένων. Τα κριτήρια αφορούν την ισχυρή κερδοφορία σε συνδυασμό με τον αυξημένο αριθμό προσωπικού, την κορυφαία κατάταξη στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP CRIF Score).

Ως μία από τις 77 βραβευμένες εταιρείες, μέσα από ένα σύνολο 30.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2021, η KAFEA TERRA αποτελεί μια αμιγώς ελληνική βιομηχανική επιχείρηση που κατορθώνει να διαγράφει μια δυναμική, εξελικτική πορεία θέτοντας τις βάσεις για τη σύγχρονη κουλτούρα καφέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς, αποτελώντας ηγέτη στην εισαγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση καφέ στη χώρα μέσα από δομημένο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, που σηματοδοτεί την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της πιστοληπτικής της ικανότητας.

Ως ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ισχυρό αξιακό πυρήνα, η KAFEA TERRA βασίζει την εξέλιξή της σε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, επενδύοντας παράλληλα σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.