Η ΜΕΒΓΑΛ επιβραβεύει την αριστεία

Η ΜΕΒΓΑΛ επιβραβεύει την αριστεία

Μία ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε η ΜΕΒΓΑΛ, την περασμένη Τρίτη 3/01/23, για να τιμήσει όλα τα παιδιά των εργαζομένων της που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2022.

Η εταιρεία προσκάλεσε τους νέους φοιτητές και τους γονείς τους στις εγκαταστάσεις της στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και έδωσε σε κάθε παιδί χρηματικό βραβείο 1.000 € μαζί με αναμνηστικό έπαινο για την επιτυχία τους.

Ο συγκεκριμένος θεσμός υλοποιείται αδιάλειπτα από το 2002 και αποτελεί μέρος του προγράμματος «Αγάπης Έργα για τον Εργαζόμενο», το οποίο περιλαμβάνει πρακτικές στήριξης των εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ και των οικογενειών τους. Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει βραβεύσει περισσότερα από 450 παιδιά, λειτουργώντας σαν ευρύτερη οικογένεια για τους ανθρώπους της.

Η Πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς τους με την παραίνεση  το πτυχίο να μην τους κάνει να χάσουν την ανθρωπιά τους και να απολαύσουν τη φοιτητική τους περίοδο. Στη συνέχεια παρουσίασε στα παιδιά τη ΜΕΒΓΑΛ, «για να γνωρίσετε -όπως είπε- που εργάζονται οι γονείς σας».

Τη βράβευση των παιδιών έκανε η κα Μαριάννα Παπαδοπούλου Χατζάκου, Μέλος Δ.Σ της ΜΕΒΓΑΛ, η οποία δήλωσε τη χαρά όλης εταιρείας για την επιτυχία τους και  επεσήμανε ότι η ζωή στα φοιτητικά έδρανα είναι αυτή που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει την προσωπικότητα του καθενός.

Επίτιμος προσκεκλημένος της ιδιαίτερης αυτής ημέρας ήταν ο αθλητής παραολυμπιακών αγώνων Στέλιος Μαλακόπουλος, του οποίου η ΜΕΒΓΑΛ είναι υπερήφανη χορηγός τα τελευταία 3 χρόνια. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η Διοίκηση της εταιρείας  τίμησε  τον Στέλιο για τις αθλητικές του πρωτιές και ρεκόρ στον παγκόσμιο στίβο, αλλά και για τα μαθήματα ζωής, δύναμης και υπερηφάνειας που δίνει με τις επιλογές του. Κατά την ομιλία του ο αθλητής τόνισε στα παιδιά τη σημασία της προσπάθειας αλλά και της δεύτερης ευκαιρίας λέγοντας: «Μετά το ατύχημα ένιωσα πως ο Θεός μου δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να φτιάξω τη ζωή μου διαφορετικά…».

Τα παιδιά της ΜΕΒΓΑΛ, μέσα από τη συγκινητική ομιλία του Στέλιου Μαλακόπουλου, πήραν ένα σπουδαίο μήνυμα: να μην απογοητεύονται, γιατί με τη θέληση και την προσπάθεια όλα είναι εφικτά!