Η Trikalinos χρήζει πρεσβευτή της τον Chef Jose Andres

Η Trikalinos χρήζει πρεσβευτή της τον Chef Jose Andres

Η εταιρία Τρικαλινός, ηγέτιδα στην παραγωγή και εμπορία Αυγοτάραχου και αλίπαστων, υποδέχτηκε τον πολυβραβευμένο Chef, ανθρωπιστή και ιδρυτή της World Central Kitchen, Jose Andres, στην Ελλάδα.

Ο πρωτοπόρος Chef Andres, διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τον Ζαφείρη Τρικαλινό – Πρόεδρο της ομώνυμης εταιρίας. Η φιλία και συνεργασία μεταξύ τους μετρά έτη, από το 2005, όταν ο Ισπανός Chef τον προσκάλεσε στην Αμερική για το επίσημο λανσάρισμα των προϊόντων Trikalinos στην αγορά ντελικάτων τροφίμων της Washington D.C. και στο εστιατόριο του Zaytinya.

Η επίσκεψη του Chef Andres στην Ελλάδα, που περιελάμβανε επίσκεψη σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα γαστρονομικά σημεία της Αθήνας, ήταν η αφορμή για να αποτίνει φόρο τιμής η εταιρία Trikalinos στον chef για την πολύχρονη φιλία και υποστήριξή του, στην εταιρία και τα προϊόντα.

Με χαρά και συγκίνηση, ο Ζαφείρης Τρικαλινός πρόσφερε στον κορυφαίο Jose Andres, το “Trikalinos Ambassadors΄ pin”, μια χειροποίητη καρφίτσα – έργο της εικαστικού Τίνας Καραγεώργη- με το οποίο αναγνωρίζει τη συνολική προσφορά του Ισπανού γαστρονομικού δημιουργού, στη διάδοση του κύριου προϊόντος της Trikalinos, του Αυγοτάραχου.

Ο Jose Andres φόρεσε με υπερηφάνεια την καρφίτσα του Πρεσβευτή της Trikalinos και ευχαρίστησε το Ζαφείρη Τρικαλινό για τη φιλία και την τιμή να τον συγκαταλέγει στους Πρεσβευτές του. Πρότεινε μάλιστα να προχωρήσουν οι δυο τους στη δημιουργία κοινού επιχειρηματικού project.