Πώς θα κάνουμε τη διαφορά στον Εθελοντισμό μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος;

Πώς θα κάνουμε τη διαφορά στον Εθελοντισμό μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος;

Με ένα SMS στο 19803, εργαζόμενοι – εθελοντές και πελάτες της ΑΒ ενισχύουμε το έργο της Τράπεζας Τροφίμων,  στηρίζοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας.

 

 

Για 11η χρονιά, οι άνθρωποι – εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος κάνουν τη διαφορά στις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, με μια απλή κίνηση. Και ενώνονται μαζί με τους πελάτες και τους φίλους της ΑΒ για όλα όσα έχουν αξία. Για εμάς και τους γύρω μας.

 

Έτσι, φέτος, για την 11η Χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ, όλοι μαζί ενισχύουμε το έργο της Τράπεζας Τροφίμων για την καταπολέμηση της πείνας. Πώς; Από τις 13 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, στέλνουμε SMS με τη λέξη «ΑΒ» στο 19803[1], και η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει -για κάθε SMS– 1 επιπλέον γεύμα, σε εκείνους που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.

 

Η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος, Αλεξία Μαχαίρα, αναφέρει: «Εδώ και 11 χρόνια, κάνουμε τη διαφορά και … στον εθελοντισμό. Φέτος, λοιπόν, στηρίζουμε την Τράπεζα Τροφίμων, έναν οργανισμό με τον οποίο συνδεόμαστε σταθερά και διαχρονικά. Και καλούμε τους ανθρώπους μας, τους πελάτες και τους φίλους της ΑΒ να στείλουν SMS και να «γιορτάσουν» μαζί μας την 11 Χρόνια Εθελοντισμού ΑΒ. Για την Τράπεζα Τροφίμων. Για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.»

 

Η φετινή εθελοντική δράση της ΑΒ κορυφώνεται με ένα Facebook Live την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 13.00, στη σελίδα της ΑΒ στο Facebook. Παρέα με την food blogger Madame Ginger και τον chef Γιώργο Τσούλη, αλλά και καλεσμένους – έκπληξη, ετοιμάζουμε ένα γεύμα χαράς για την Τράπεζα Τροφίμων. Συντονιζόμαστε, λοιπόν, για μια ξεχωριστή συνταγή στην οποία βάζουμε και τη δική μας «ψηφιακή» πινελιά, διαλέγοντας ζωντανά τα υλικά αυτού του πιάτου αγάπης!

 

Γιατί το φαγητό μάς συνδέει. Και για πολλούς σημαίνει πολλά περισσότερα. Είναι μια βασική ανάγκη. Είναι η χαρά στο πιάτο!

 

Εσύ, λοιπόν, θα στείλεις SMS; Για την Τράπεζα Τροφίμων.

 

Γίνε κι εσύ εθελοντής μαζί με την ΑΒ! Με μια απλή κίνηση που είναι για καλό σκοπό!

 

[1] Κόστος ανά SMS: 2,48€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας βάσει λογαριασμού.

Τράπεζα Τροφίμων | Λεωφόρος Κρυονερίου 124, 14568 Κρυονέρι

Γραμμή βοήθειας – παραπόνων: 210 6220025