Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση για την Rainbow Waters

Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση για την Rainbow Waters

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με ένα σποτ που έχει κάνει…αίσθηση έκανε η Rainbow Waters, η μεγαλύτερη εταιρεία ψυκτών και οικιακών φίλτρων νερού στην Ελλάδα και 3η μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

Ξεκινώντας δυναμικά τη σεζόν 2022-2023, με το νέο σποτ, η Rainbow Waters ενημερώνει με αμεσότητα και ειλικρίνεια για τις πραγματικές ιδιότητες που χρειάζονται τα φίλτρα του πόσιμου νερού.

Φιλτράρετε τις επιλογές σας πριν φιλτράρετε το νερό σας” είναι το motto που ξεχωρίζει στο σποτ, το οποίο καταλήγει με το μήνυμα: “Ξεδιψάστε ξένοιαστα”.

 

Συνεργασία με την 3Μ

Η Rainbow Waters® μέσω της μακρόχρονης συνεργασίας της με την 3Μ, ηγέτιδα εταιρεία στα φίλτρα νερού παγκοσμίως, επέλεξε τα καταλληλότερα φίλτρα πόσιμου νερού: Φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα 3Μ, υψηλής ροής από τη Rainbow Waters®.

 

Το προφίλ της Rainbow Waters

Η Rainbow Waters έχει μπει από το 1999 σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο με ψύκτες εμφιαλωμένου νερού και το νερό ΔΙΩΝΗ, ψύκτες με φίλτρα για το νερό του δικτύου και φίλτρα νερού.

Διαθέτοντας ιδανικές λύσεις για κάθε ανάγκη, προσφέρει εδώ και 23 χρόνια, καθαρό, ποιοτικό νερό από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο και αρτιότερο δίκτυο διανομής, που αποτελείται από 150 φορτηγά αυτοκίνητα.

Καθημερινά, 7.000 πελάτες παραλαμβάνουν στα σπίτια και στις εταιρείες τους, το προϊόν της επιλογής τους.

 

Πελατοκεντρική κουλτούρα

Πέραν της ποιότητας των προϊόντων της, η Rainbow Waters έχει εστιάσει και στην εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς έχει διαμορφώσει μια πελατοκεντρική κουλτούρα, διαφοροποιώντας την στην αγορά.

Όλες οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται από υπαλλήλους επιλεγμένους και εκπαιδευμένους από την εταιρεία. Εξειδικευμένοι τεχνικοί πραγματοποιούν την τοποθέτηση των φίλτρων, καθώς και τις αντικαταστάσεις, χωρίς κανένα κόστος.

Ένα οργανωμένο τμήμα παραγγελιών επικοινωνεί με τους πελάτες για να τους ενημερώσει για τη χρονική περίοδο αντικατάστασης των φίλτρων και να προγραμματίσει τα ραντεβού με τους τεχνικούς.

Μια εταιρεία που φροντίζει για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της σε κάθε συνεργασία, σε όλα της τα στάδια.