Συμμετοχή της KAFEA TERRA στη Διεθνή Έκθεση SIAL PARIS 2022

Συμμετοχή της KAFEA TERRA στη Διεθνή Έκθεση SIAL PARIS 2022

Η KAFEA TERRA, 100% Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση SIAL 2022, στο Παρίσι από τις 15 έως τις 19 Οκτωβρίου 2022.

Στις πρότυπες Βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στην Παιανία παράγονται οι μάρκες καφέ Dimello, Dimello THREE CONTINENTS, AREA 51 και Distillo, που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κι αισθητική. Η KAFEA TERRA επενδύει σημαντικούς πόρους στην ανάπτυξη της εξωστρέφειάς της και επιδιώκει μέσα από διεθνείς εκθέσεις να έρχεται σε επαφή με αγοραστές από όλο τον κόσμο. Έτσι, για πρώτη φορά συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Sial με δύο παρουσίες του Dimello.

Πιο συγκεκριμένα, στο HALL 5C θα παρουσιαστεί η πλήρης γκάμα προϊόντων καφέ espresso και filter για τον τομέα Retail, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν διαφορετικά χαρμάνια της μάρκας Dimello και νέα Single Origins. Ενώ, στο HALL 1Α των Ελληνικών συμμετοχών ο Dimello, ως χορηγός θα προσφέρει καφέ σε όλους τους παρευρισκόμενους με σκοπό να μοιραστεί μαζί τους μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.