Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ

Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ

Aπό το 1875 στο Μπαλατά της Κωνσταντινούπολης, ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος απόσταξε το Ούζο του χρησιμοποιώντας σπάνια αρωματικά φυτά από τα γύρω βουνά του χωριού του.

Η δεύτερη και η τρίτη γενιά κράτησε τη γεύση του ούζου Μπαμπατζίμ απείραχτη, όπως τη δημιούργησαν οι παλαιότεροι, με την ίδια παλιά μυστική συνταγή και την υπόσχεση να μην ξεχάσουν, αλλά να τη μεταδώσουμε από γενιά σε γενιά. Σήμερα στη Χρυσούπολη Καβάλας πια, συνεχίζει με πολύ μεράκι να παράγουμε το εξαιρετικό Κωνσταντινουπολίτικο Καζανιασμένο Ούζο που είναι μεγάλο σε παράδοση, σε ποιότητα, σε γεύση και με πολλά μεγάλα διεθνή βραβεία. Σε παραδοσιακά χειροποίητα καζάνια, αποστάζεται το ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ, με τον ίδιο τρόπο και την ίδια συνταγή του παππού Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου από την Κωνσταντινούπολη. Είναι ούζο που χαρακτηρίζεται για την υψηλή του ποιότητα και τα ιδιαίτερα αρωματικά του χαρακτηριστικά. Είναι διαθέσιμο σε δια- φορετικά μεγέθη των 350ml, των 7900ml, των 2lt κ.α.

Η επιχείρηση, έχοντας πλέον φθάσει στην τέταρτη γενιά και με έδρα πάντοτε την Χρυσούπολη στο Νομό Καβάλας, παράγει το Γνήσιο και Παραδοσιακό ΟΥΖΟ και ΤΣIΠΟΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ με το ίδιο μεράκι και με την ίδια μοναδική συνταγή του ιδρυτή της το οποίο συνοδεύει ιδανικά θαλασσινούς μεζέδες.